top of page

Πόσο πλούσιος μπορείς να γίνεις;


Πώς μπορείς να καθορίσεις πόσα χρήματα θα βγάλεις και πόσο θα πλουτίσεις;


Λοιπόν, υπάρχει μια αναλογία ανάμεσα στο πόσους ανθρώπους προσεγγίζεις και στα χρήματα που θα βγάλεις!


Χρειάζεσαι 2 συστατικά για την επιτυχία:

  1. Να έχεις ένα καλό προϊόν ή υπηρεσία που βοηθάει κάποιον στην επιβίωση

  2. Να κάνεις γνωστό αυτό το αγαθό στο ευρύ κοινό, προσεγγίζοντας πολύ κόσμο

Αν ο αντίκτυπος που έχει το αγαθό σου στον κόσμο είναι μεγάλος, τότε αναλόγως μεγάλα θα είναι και τα κέρδη που θα αποκομίσεις.


Θέλεις να βγάλεις χιλιάδες ευρώ; Τότε προσέγγισε χιλιάδες άτομα. Όσο περισσότερα άτομα προσεγγίζεις, τόσο περισσότερα άτομα θα αγοράσουν το προϊόν σου ή την υπηρεσία σου, που θα τους βοηθήσει στη ζωή τους. Κατά συνέπεια τόσο περισσότερα χρήματα θα βγάλεις.


Επιπλέον, αν καταφέρεις να πουλάς τα αγαθά σου σε μεγάλες ποσότητες, τότε θα έχεις μικρότερα κόστη και επομένως μεγαλύτερη ευχέρεια να κατεβάσεις τις τιμές. Συνεπώς θα είσαι περισσότερο ανταγωνιστικός στην αγορά και θα πουλάς ακόμα πιο πολύ.


Ξεκίνα λοιπόν σήμερα, μετρώντας πόσα είναι τα άτομα που προσεγγίζεις καθημερινά και αύξησέ τα. Με το internet και τα social media μπορείς να προσεγγίσεις άμεσα πολύ περισσότερο κόσμο και πολύ πιο εύκολα απ’ όσο μπορούσες πριν από μερικά χρόνια. Εκμεταλλεύσου τα λοιπόν στο έπακρο.


Αύξησε τον αριθμό των ατόμων που μαθαίνουν για σένα, για τα προϊόντα σου και τις υπηρεσίες σου και θ’ αυξήσεις έτσι το εισόδημά σου!


Καλή επιτυχία!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page